Дермакс – любимият семеен крем! Направен с любов и грижа от нашето семейство!

Познавате ли Дермакс?

А натуралния регенериращ крем под същото име?

Щом четете този текст, най- малко сте чували за него, а може би сте от късметлиите, които са имали възможността да го пробват и да се убедят в качествата му, които са много и са невероятни.

Но сега няма да говорим точно и конкретно за качествата на кремчето, а по- скоро ще се фокусираме върху приложенията му и то не другаде, а приложенията му в нашето семейство – създателите на Дермакс- натурална козметика.

И нека първо се представя…

Здравейте, казвам се Елена Мелемова на 34 години, съпруга и майка на три деца, по професия логопед, по призвание и по наследство- сърцето и душата на Дермакс.

Тези от вас, които ни познават и които са чели други наши интервюта, знаят, че Дермакс не е създадена от мен,… но ето накратко за началото…

Дермакс е създадена преди 20 години от семейството на моя съпруг. Фирмата стартира с направата на един напълно натурален крем, състоящ се само и единствено от естествени съставки. Кремчето първоначално е правено само за лична употреба, но невероятното му действие и качества, вдъхновява желанието на семейството ни, да достигне до повече хора, имащи кожни проблеми.

И след толкова години, както обикновено става в живота, дойде момент в който ние наследихме започнатото и трябваше да продължим и подобрим работата. Tака в един прекрасен ден, преди около 3 години, дадохме началото на сегашния изглед на Дермакс и стигнахме до тук, до където сме сега и разбира се , продължаваме. 🙂

Приехме да се занимаваме с Дермакс, защото сме твърдо убедени в качествата на този продукт, направен по стара българска рецепта.

Аз лично, признавам, че разбрах за Дермакс, когато срещнах съпруга си, до тогава не бях чувала и той ме просветли в съществуването на този приказен крем.

Когато ми го представи, не отдадох голямо внимание, имайки предвид двайсетте си години, време в което младежките пъпки вече ги нямаше, кожата ми беше в разцвета си, а децата изобщо не бяха в близките ми планове. Дори си признавам, че когато ми го даде, аз го подарих на майка ми, а тя каза „Оооо, познавам този крем, страхотем е!“ И така приключи първата ми среща с крема Дермакс, а майка ми дори го изпозлваше върху котката си, за лечение на възпалено око, но това е една друга тема – приложението на крема и върху домашни любимци – имаме доста такива клиенти 🙂

Но както често  става – животът е това, което ни се случва, докато си правим планове! И без дори да очаквам, и да го планирам, скоро след това, аз разбрах, че очаквам първото си дете.

Беше наистина неочаквано и не планирано, но и двамата с мъжа ми в крайна сметка, го приехме с радост и трепетното очакване започна.

За крехките си 23 години, нямах много познати и приятелки с деца, да не кажа, че нямах такива, не знаех кой да попитам, опитвах се да чета някакви книги, за да се образовам по темата за бременността, но ми беше трудно. Често си задавах въпроси относно промените в тялото ми и един ден, още в самото начало, се сетих за проблема стрии. Знаех какво е, знаех как изглежда и как се появяват и си казах „о, не! аз съм само 47 кг, една бременност ще съсипе тялото ми, корема ми, какво да правя!?“ Споделих със съпруга си и той ме посъветва, да започна да се мажеш с Дермакс, той е доста мазен и ефекта му върху стрии е наистина отличен.

Казах си, че ще пробвам, знам, че кремът е изцяло натурален, а и вече имах поглед и върху производството му и бях сигурна, че няма какво да навреди на мен или на детето.

Взех крема… и се започна едно мазана, всяка вечер, 8 месеца (казвам 8, защото по стечение на обстоятелствата детето ми се роди в 8ми месец).

Да, беше по-мазно от обичайните кремове, които бях свикнала да използвам тогава, да, миризмата му ми се натрапваше през бременността, когато обонянието е изострено, но сега съм благодарна, че издържах, защото ефектът e – никакви стрии , нито една!

Вярно е, че родих в 8-ми месец и някой ще каже, „Те стриите се появяват в последния“ ,но веднага казвам, че след това имам още две бременности, с последната от тях, качих 22 кг и от 50кг станах 72кг.

Всяка една бременност премина под знака на Дермакс, като крем предотвратяващ появата на стрии и наистина, успехът ми в това отношение е огромен! Доволна съм и съм щастлива, че нямам такива белези по тялото си, въпреки трите деца, които са излязли лично от моето тяло. 🙂

Ето че детето се появи и като всяка майка и аз исках най- доброто, най- естественото и най- натуралното за малкото човече. Затова реших, че Дермакс ще е основният крем в отглеждането на бебето ми, отново защото знам, че е със 100% естествени съставки и няма какво да му навреди.

Използвах крема най- вече при смяна на пелените, особено вечер, за да предпазя така нежната кожа в тази зона, а в моментите в които детето има раздразнена и подсечена кожа там, кремът е вълшебен – намазваш веднъж и мигновено малчуганът усеща облекчение и успокоение на кожата.

Затова спокойно и с гордост мога да кажа, че децата ми не са страдали от безпокойство причинено от подсечено дупе.

След подсеченото дупе, когато децата започваха да стават активни, използвах крема при всяка рана, при всяко падане, ожулване.

Съставките в него, като борова смола, бяла дъвка, бързо облекчават болката от наранената кожа, раната минава и най- важното не остава белег, защото Дермакс е незаменим в действието си при заличаване на белези.

Наскоро най- малкият ни син (5г.) падна от колелото. Падането беше от онези – сериозните, с много кръв и голяма рана на брадичката. След като спряхме кръвотечението, с познатите на всички майки средства и след като нараненото място хвана коричка, веднага започна мазането с Дермакс. Начинът по който го правя аз в такива ситуации е следният – слагам стерилна марля намазана с Дермакс на мястото, залепям и оставям детето да преспи с нея, правя това всяка вечер, докато коричката не падне, след което започвам ежедневно, обикновено мазана на мястото, на което е била раната, за да не остави белег… и не остава, но си иска упорито всекидневно мазане. С един път не става. 🙂

Пъпките причинени от варицела, също мажех с Дермакс, за да не останат белези и да успокоява сърбежа. Всичките ми деца са минали през варицелата, малкият дори я изкара преди около 6 месеца, смело казвам, че нямат нито един белег, спомен, от шарката.

Лятото, когато започваха досадните ухапвания от насекоми, които така неприятно сърбят задължително използвах  Дермакс и до ден днешен е така . Той така бързо успокоява, така бързо дава онова блажено усещане, след като кожата ти тупти и е гореща, заради ухапване от тези миниатюрни твари – насекомите.

Когато ухапването е силно зачервено или възпалено, от онези ухапвания, при които се чудиш „…какво точно ме изяде по този начин“, Дермакс се справя просто чудесно, освен че спира да сърби, огромната пъпка намалява и възпалението изчезва бързо. Да, когато кремът изчезне, сърбежът се появява отново, но вече не с такава сила и с още едно – две намазвания забравяш за пъпката, до следващата, но тогава пак си взимаш чудния вълшебен крем, мажеш и тя отново изчезва.

Аз, децата ми, мъжът ми, майка ми и баща ми, никой няма тези проблем с насекомите, защото кремът е подходящ за цялото семейство и всички смело и безрасъдно се мажем с него.

Най- впечатляващото, като действие, което съм виждала от този крем е при изгаряния.

Да, изгаряния! – слънчеви, битови, всякакви. Аз като една домакиня, майка, която готви ежедневно за семейството си, често се случва по невнимание да пипна котлона, ютията, когато е включена, да ме опръска гореща мазнина, когато включа пресата за коса, дори, ми се е случвало да пипна нагорещените плочи.

Дано не звуча, като човек, който си ходи постоянно изгорен някъде, но тези неща са част от ежедневието на повечето хора и винаги е добре да си имаш едно кремче за спешни случаи. Действието на крема в тези ситуации е бързо и ефективно – болката от изгарянето спира и не позволява кожата да изсъхне, да се обели или при по- тежките изгаряния, не позволява да станат мехури.

Смело казвам, че имаме клиенти, които знаят това действие на крема Дермакс и ни звънят по телефона за бърза поръчка, заради тежко изгаряне, като заливане с гореща течност, изгаряния с химични материали и други по- тежки случаи, които изискват бърза лекарска намеса и Дермакс участва, като последващо третиране на пострадалите места до пълното заздравяване на кожата.

Най- честите изгаряния – слънчевите!

Колко пъти ми се е случвало при първите слънчеви лъчи аз, децата или съпруга ми да изгорим, ей така бързо и неусетно. Знаеш какво е, нали? – прибираш се след първия така чакан летен ден от плажа, къпеш се и хоп, усещаш стягане, болка, или с една дума, неприятно усещане – слънчево изгаряне. Аз съм спокойна – имам си Дермакс, ще се намажа и няма да ме боли, и утре ще отида отново на плаж, да, няма да лежа директно под слънцето, ще стоя на сянка, но няма да ме боли, да ме пари и няма да съм червена, като рак 🙂

Ах, този вълшебен крем с толкова много приложения!

Други две неща, които са ми любими, като приложение на Дермакс са:

  • Кожичките по ноктите
  • Напуканите устни

Ходя на маникюр редовно, поддържам ноктите си по всички съвременни методи, но често ми се появяват кожички около ноктите, някои дори са доста болезнени на моменти, чувала съм, че се появяват поради липса на витамини, не зная точно, не съм специалист, но имам ли такъв проблем отново си взимам крема и се намазвам. Ефектът му идва от съдържанието на натурални масла в крема, като слънчогледово, маслиново, лавандулово.Те влияят чудесно на ноктите и кожичките заздравяват бързо, дори когато са изтощените след гел- лак, се възстановяват в пъти по- бързо. Гарантирам за това, изпитала съм го многократно, след като си правя почивки от любимия гел – лак, направен при любимата ми маникюристка, която е страхотна, но ноктите са си нокти и понякога просто се изтощават.

Напуканите устни – ужасен проблем, особено в студеното време.

Приложението на Дермакс за този проблем е следното – всяка вечер, преди лягане, след баня, нанасям Дермакс върху устните си и тези на дъщеря ми. Аз си слагам, за да ми стои добре червилото през деня, без разни шупли и неравности. А дъщеря ми има по- сочни устни, наследство от баща си, които често се пукат, особено от студа, стават болезнени и силно зачервени. Дермакс успокоява!

Когато го нанесеш в първия момент доста щипе, но това е за секунди, от там нататък ефекта е само положителен – заздравява напуканите устни. И тъй като, моето момиче има устните на баща си, досещате се, че той има същия проблем и винаги през почти целия си живот той е използвал този крем за проблема си през зимата, защото знае, че помага, а и е мъж – устройва го вечер преди лягане да се намаже и на сутринта да няма проблем, целият ден не мисли за болезнените си устни и така всяка вечер и всеки ден, докато има проблем.

Дааа! Звучи невероятно, нали! – един крем, много приложения, но те са факт, всичко е изпитано лично от мен и нашето голямо петчленно семейство, в което всеки си има свой проблем в даден момент и когато проблемите включват кожа, ние винаги включваме и Дермакс.

От скоро вече се сблъскваме и с първите младежки пъпки по лицето на по- големия ни син, който изобщо не е доволен от новия вид на лицето си и с радост откри, че нашият крем помага и за това.

Всяка вечер чувам поне по веднъж въпроса „Мамо, къде е кремът?“ – и той е там винаги, за да ни помогне в спешна ситуация, в неприятна ситуация, изобщо във всяка ситуация.

Дермакс е кремът, направен в нашето семейство, за да помага и на вашето!

Share :
Facebook
Twitter
LinkedIn

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

× Здравейте,