За Нас

Начало / За Нас

ЗА DERMAX

Запознайте се със създателите

Природата ни дава всичко, ние само трябва да се възползваме то него.

Дермакс дава началото си през 2003 година от семейство Мелемови и стартира, като малка семейна компания, която произвежда 100% натурален крем с изцяло изчистена формула, взаимствана от стара българска рецепта, запазена в семейството и до днес.

Стартирали с един продукт, но изключително ефикасен, днес наследниците на семейството разрастват фирмата и създават няколко чисти натурални продукта, които подпомагат красотата и здравето на кожата.

Началото на Дермакс  е поставено в гр. Смолян, където и до днес се намира производствената база на бранда.

Семейство Мелемови вярва, че природата ни дава всичко, ние само трябва да се възползваме от него.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ DEMAX

Beauty is power, a smile is its sword

Козметиката на Дермакс започва пътя си от Родопите, един земен рай с униклани видове растения, от които черпим нашето вдъхновение, за да създаваме натурални продукти за здрава и красива кожа.

„ДЕРМАКС“ идва от Родопа планина, която е доказан лечебен регион от хилядолетия, кръстопът на култури и цивилизации и място където римляни, гърци, прабългари и траки са ползвали вълшебните природни дарове на планината през вековете.

Перфектната локация, климат, чист въздух, кристални поточета и езера на Родопите ги превръщат в един земен рай с уникални видове растения и животни.

„ДЕРМАКС“ следвайки тази природна традиция, се приготвя по една уникална рецепта издържана през вековете и запазила се и до днес, използвайки 100% натурални продукти от най-високо качество взети директно от чистата природа.

100% натурални продукти

Директно от природата

Подхранва и хидратира

Продукта, който ще Ви помогне да имате здрава кожа!

0 +
Години Опит

Биоразградима опаковка

100% Разгражденето на опаковката на продуктите.

5/5
4.8 (12.000 ревюта)
Повече от 1000+ Лоялни Клиенти
Алберто Цервера
Европейски Шамнион по Плажен Хандбал
Read More
Използвах Дермакс първо на стъпалата и петите защото кожата ми беше много суха и дехидратирана. Имах пукнатини и разкъсвания по кожата, особено след тренировки и турнири на пясъка…
Стефания Гачева
Републиканска Шампинка Конна Езда
Read More
Обикновено тренировките ми протичат на открито, където съм в пряк достъп със слънцето, което води до дехидратиране и изгаряне на кожата ми, главно на лицето…
Елена Петрова
Фармацевт
Read More
Имам много чувствителна кожа и при ухапвания от комари и други насекоми, цялата площ на набъбва и имам сърбеж няколко дни. Бях посъветвана да използвам Dermax и бях приятно изненадана от ефекта…
Previous
Next