Интервю: – Елена Мелемова, Натурален крем Дермакс

Тези от вас, които следят профила ми в социалните медии, вероятно са забелязали колко много обичаме натуралното кремче Дермакс у дома. Тъй като кремът използваме ежедневно за мен самата беше интересно, приятно и полезно да се запозная с дамата, които стои зад Дермакс и на която дължим малките победи в борбата с атопичния дерматит, зарастването на немалко рани, цицинки и дори охапвания от комари … Елена Мелемова е изключително позитивна и усмихната дама, разговорите с която са истинско удоволствие. Затова реших да ви “срещна” виртуално с нея. Ето какво ми сподели за себе си и прекрасния Дермакс тя: 

Привет, Ели. Разкажи малко за себе си за хората, които все още не знаят коя си. Работиш в сферата на козметиката. Защо и как избра именно нея? Какво те вдъхновява в тази сфера и в ежедневната си работа? 

Здравей, Лора. Аз съм Елена на 33 години, майка на три деца, която управлява и семейния козметичен бранд Дермакс. Дермакс, както знаеш, произвежда натурална козметика. Засега все още само универсален 100% натурален крем Дермакс, а много скоро и други натурални продукти за ежедневна грижа.

Работя в сферата на козметиката,но мога да кажа, че не аз избрах нея, а тя избра мен  

Както споменах, фирмата е семейна и аз съм човека, който е основно зает с нея.

Това което ме вдъхновява в тази работа и по- специално в работата ми точно в Дермакс е ефикасността на крема и множеството доволни и щастливи клиенти, които ежедневно ни пишат, благодарят и се радват, че ни има на пазара.

Как избрахте името на бранда – Дермакс?

Споменах, че фирмата е семейна и началото на Дермакс е дадено отдавна, следователно и името.

Накратко казано ние правим един крем, който е супер ефикасен при различни кожни поражения и недостатъци а името му идва от комбинацията на две думи – Derma (от лат. кожа) и Maximum. Посланието е, че търсим и правим всички, за да дадем на клиентите си максимално положително действие върху кожата 

Откъде набавяте съставките за крема?

Всички съставки на крема са абсолютно натурални, някои от тях, като маслата, взимаме от различни български производители, други добиваме сами директно от природата, като смолата например. 

Всички, обаче, са напълно натурални и доказано полезни за кожата и нейните проблеми.

Натурален крем Дермакс.

Преди време аз лично разказах за срещата на нашето семейство с Дермакс, но съм сигурна, че за всички, които четат ще е интересно да разберат повече за крема и как да го използват и от теб самата. Разкажи ни повече за състава на крема и защо е важен факта, че е изцяло натурален? 

Ооо, за ефекта и употребата на Дермакс в моето семейство мога да говоря много, защото ние го използваме постоянно за какво ли не. Дори си имаме една семейна шега и каквото и да ни се случи си казваме „Е, голяма работа! Нали си имаме Дермакс“ 

Иначе многократно сме казвали, че кремът е много ефикасен при изгаряния, рани, ухапвания от насекоми, заличава белези, благодарение на смолата и бялата дъвка в него, които са доказани лечители още от стари времена. Извън тези приложения, ще кажа, че аз лично съм използвала кремчето през трите си бременности срещу появата на стрии, все пак стриите са вид белези по кожата, и резултатът наистина е липсата на стрии. Имайки предвид, че през последната си бременност съм качила 20 кг, което на моите 50 постоянни килограма си е доста, това, което направи кремът си е постижение  

След това, когато децата ми бяха бебета това беше тяхното кремче за подсечено дупе и тук резултатът наистина е много впечатляващ – има червено дупе, мажеш, минават няколко часа и – няма червено дупе.

Аз лично го мажа на лицето си вечер, когато е било горещо и кожата на лицето ми е зачервена и изтощена от жаркото слънце, мажа петите си, за да ги поддържам меки и гладки, мажа ръцете си, когато са изтощени и грапави през зимата или от домакинската работа.

Когато ни налегне ужасната хрема – мен, децата или съпруга ми, от прекаленото подсушаване на носа, всички знаем, че той се разранява. Тогава отново мажем с Дермакс. Всяко наранено коляно на дете, всичко ухапано от знайни и незнайни насекоми. Винаги Дермакс ни е на помощ.

А майка ми, веднъж дори излекува възпаленото око на котката с този крем. 

Имаме клиенти, които споделят, че когато са хремави кремът облекчава хремата им, което според мен се дължи на етеричните масла в него.

Приложенията са много и разнообразни, защото състава му е такъв, а комбинацията от тези съставки, наистина правят един вълшебен продукт за цялото семейство.

Има ли козметичен продукт, който мечтаеш да създадеш някой ден? Защо именно него?

Има да! С напредването на възрастта ми, която все още не е голяма, но годините си вървят, мечтая Дермакс ООД да произведе също толкова ефикасен и натурален крем, който да забавя стареенето на кожата.

Иначе за сега сме в процес на подготовка на кремове за ежедневна грижа, но когато са готови ще ме поканиш отново в блога си и ще разкажа повече за тях 

Благодаря ти за този приятен разговор, Ели. С нетърпение очаквам новите продукти с марка Дермакс и ще се радвам да си поговорим отново.

Натиснете ТУК , за да прочетете цялата статия.

Share :
Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Здравейте,