Search
 

Препоръки

DERMAX - 100% натурален козметичен крем

Алберто Цервера

Европейски Шамнион по Плажен Хандбал

Използвах Дермакс първо на стъпалата и петите защото кожата ми беше много суха и дехидратирана. Имах пукнатини и разкъсвания по кожата, особено след тренировки и турнири на пясъка. С Дермакс забелязах незабавно облекчение и скоро заздравяха всички рани. Оттогава използвам Дермакс ежедневно като хидрататор и регенератор на кожата.

Стефания Гачева

Републиканска Шампинка Конна Езда

Обикновено тренировките ми протичат на открито, където съм в пряк достъп със слънцето, което води до дехидратиране и изгаряне на кожата ми, главно на лицето. Ежедневната ми терапия с Дермакс хидратира напълно кожата ми и ми възвръща чувство на свежест и успокоение на лицето. Най-хубавата част е че мога да съм напълно спокойна, че ако попадне крема върху коня ми Форевър, той ще бъде защитен, имайки предвид 100% натуралните съставки на крема. Дермакс е един уникален продукт, който е незаменима част от мото ежедневие, и препоръчвам на всеки който се занимава с конен спорт или спорт на открито.

DERMAX - 100% натурален козметичен крем
DERMAX - 100% натурален козметичен крем

Елена Петрова

Фармацевт

Имам много чувствителна кожа и при ухапвания от комари и други насекоми, цялата площ на набъбва и имам сърбеж няколко дни. Бях посъветвана да използвам Dermax и бях приятно изненадана от ефекта, който имаше върху кожата ми. Само за минути след намазването на крема върху засегнатата област, тя се успокои кожата, намали отока и постепенно ухапването изчезна.

DERMAX - 100% натурален козметичен крем

Наталия Гонзалес

Студент

Една приятелка ми препоръча Dermax и веднага се заинтересувах, тъй като бях малко разочарована от промишлените и изкуствени кремове, за разлика от този който е 100% натурален. Използвах Dermax да елиминирам натъртвания и малки изгаряния и резултатът беше много добър. Наистина съм щастлива от избора си и винаги взимам Дермакс с мен.

Тук може да напишете вашите отзиви и препоръки за крем ДЕРМАКС

След одобрение на администратор, вашите отзиви и препоръки ще бъдат публикувани в сайта.

[recaptcha]